Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial and Antioxidant Properties of Rosemary and Sage (Rosmarinus officinalis L. and Salvia officinalis L., Lamiaceae) Essential Oils
Назив: Antimicrobial and Antioxidant Properties of Rosemary and Sage (Rosmarinus officinalis L. and Salvia officinalis L., Lamiaceae) Essential Oils
Аутори: Bozin Biljana ; Mimica-Dukic Neda ; Samojlik Isidora  ; Jovin Emilija  
Година: 2007
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
1520-5118 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 19 str. 7879-7885
DOI: 10.1021/jf0715323
WoS-ID: 000249455100038
Scopus-ID: 2-s2.0-34948909040
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593994
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025836469#izum.si
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=10161&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

660
SCOPUSTM
429
OpenCitations
540
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.