Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Rosemary and Sage (Rosmarinus officinalis L. and Salvia officinalis L., Lamiaceae) Essential Oils
| Назив: | Antimicrobial and Antioxidant Properties of Rosemary and Sage (Rosmarinus officinalis L. and Salvia officinalis L., Lamiaceae) Essential Oils | Аутори: | Bozin Biljana |
Година: | 2007 | Публикација: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ISSN: | 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор1520-5118 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 55 br. 19 str. 7879-7885 | DOI: | 10.1021/jf0715323 | WoS-ID: | 000249455100038 | Scopus-ID: | 2-s2.0-34948909040 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593994 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025836469#izum.si https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=10161&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.