Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of uality definition of regional gastronomic products on formation of touristic offer of Serbia
Назив: Influence of uality definition of regional gastronomic products on formation of touristic offer of Serbia
Аутори: Tešanović Dragan; Koprivica M.
Година: 2007
Публикација: Proceeding of International Perticipation Conference,"Recognisable national gastronomy-tourist potential", International Perticipation Conference,"Recognisable national gastronomy-tourist potential", Bled, Slovenia, 2007
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 217-223
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=15790&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/594509
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.