Резултати

еНаука >  Резултати >  Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum
Назив: Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum
Аутори: Nastasijević, Ivan  ; Glišić, Milica  ; Milijašević, Milan  ; Jankoviž, Sasa; Mitroviž, Radmila  ; Babić Milijasević, Jelena  ; Bošković Cabrol, Marija  
Година: 2022
Публикација: Animals
ISSN: 2076-2615 Animals Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 23 str. 3382-3382
DOI: 10.3390/ani12233382
WoS-ID: 000912264500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85143535134
PMID: 36496903
PMCID: PMC9738693
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/596874
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2594
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2544
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца