Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Health lipid indices of dry fermented sausages made of pork meat | Аутори: | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012069-012069 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012069 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120431038 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/776 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/597415 https://unilib.phaidrabg.rs/o:274 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5977 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |