Резултати
еНаука >
Резултати >
The Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Slavonska slanina—Traditionally Smoked and Dry-Cured Bacon

Назив: | The Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Slavonska slanina—Traditionally Smoked and Dry-Cured Bacon | Аутори: | Kartalović, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 2 str. 1-9 | DOI: | 10.3390/pr10020268 | WoS-ID: | 000771637600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85123687273 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598203 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/466 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.