Резултати

еНаука >  Резултати >  Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementationof the HACCP Standard in the Catering Industry
Назив Critical Human Resources Factors for the Efficient Implementationof the HACCP Standard in the Catering Industry
Аутори: Ranković, Marko  ; Popović Šević, Nevenka  ; Simović, Vladimir  ; Ilić, Milena  ; Mrđa, Miloš
Година: 2020
Публикација: Education Excellence and Innovation Management: A 2025 Vision to Sustain Economic Development during Global Challenges : Proceedings of the 35th International Business Information Management Association Conference (IBIMA) 1-2 April 2020 Seville, Spain
Издавач: International Business Information Management Association (IBIMA)
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-9998551-4-0 Претражи идентификатор
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/46482697#izum.si
http://ebooks.ien.bg.ac.rs/1637/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/602436
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.