Резултати

еНаука >  Резултати >  Valorization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel: Chemical composition, biological activity, and optimized recovery of anthocyanins
Назив: Valorization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel: Chemical composition, biological activity, and optimized recovery of anthocyanins
Аутори: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Oliveira, M Beatriz P P; Ferreira, Isabel C F R; Barros, Lillian
Година: 2023
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 165 str. 112574-112574
DOI: 10.1016/j.foodres.2023.112574
WoS-ID: 000934095900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85147851308
PMID: 36869553
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5481
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604130
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior
European Regional Development Fund
Southern University of Science and Technology
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

8
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца