Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of trace element levels in beef cuts available to the consumers in Serbia
Назив: Evaluation of trace element levels in beef cuts available to the consumers in Serbia
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna  ; Janković, Saša  ; Nikolić, Dragica  ; Vranić, Danijela  
Година: 2021
Публикација: IOP Conf. Series: earth and environmental science 854
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012023-012023
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012023
Scopus-ID: 2-s2.0-85120424360
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:261
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604693
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.