Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of trace element levels in beef cuts available to the consumers in Serbia

Назив: | Evaluation of trace element levels in beef cuts available to the consumers in Serbia | Аутори: | Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | IOP Conf. Series: earth and environmental science 854 | Издавач: | IOP Publishing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012023-012023 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012023 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120424360 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:261 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604693 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.