Резултати

еНаука >  Резултати >  Prevalence, characterization, and antibiotic susceptibility of Cronobacter spp. in a milk powder processing environment: The first reported case in Serbia
Назив: Prevalence, characterization, and antibiotic susceptibility of Cronobacter spp. in a milk powder processing environment: The first reported case in Serbia
Аутори: Csorba, Csaba; Pajić, Marija  ; Blagojević, Bojan  ; Forsythe, Stephen; Radinović, Miodrag; Velebit, Branko  
Година: 2021
Публикација: Food science & nutrition
ISSN: 2048-7177 Food Science and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 2 str. 554-563
DOI: 10.1002/fsn3.2681
WoS-ID: 000731614800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85121398087
PMID: 35154691
PMCID: PMC8825717
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:371
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604924
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
3
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.