Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical and funcional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases
Назив: Biochemical and funcional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases
Аутори: Knežević Jugović, Zorica  ; Žuža Praštalo, Milena  ; Gluvić, Ana; Mijalković, Jelena; Stefanović, Andrea  ; Đorđević, Verica; Bugarski, Branko  
Година: 2013
Публикација: Book of abstracts / 8th International Conference of the Chemical Societies of the South-East European Countries - ICOSECS
Издавач: Belgrade : Serbian Chemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-053-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 232
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6279
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606296
Пројекат: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.