Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Biochemical and funcional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases
Naziv: Biochemical and funcional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases
Autori: Knežević Jugović, Zorica  ; Žuža Praštalo, Milena  ; Gluvić, Ana; Mijalković, Jelena; Stefanović, Andrea  ; Đorđević, Verica; Bugarski, Branko  
Godina: 2013
Publikacija: Book of abstracts / 8th International Conference of the Chemical Societies of the South-East European Countries - ICOSECS
Izdavač: Belgrade : Serbian Chemical Society
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7132-053-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 232
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6279
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606296
Projekat: EUREKA project / ENZEGG E!6750 - Development of enzyme processes for production of egg white protein hydrolysates
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.