Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction
Назив: Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction
Аутори: Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts / VII International Congress Engineering, Environment and Materials in Process Industry, Jahorina, March 17-19, 2021
Издавач: Zvornik : Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-38-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 90
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606370
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6081
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.