Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction
Назив: | Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction | Аутори: | Gazikalović, Ivana ; Mijalković, Jelena ; Šekuljica, Nataša ; Luković, Nevena ; Jakovetić Tanasković, Sonja ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts / VII International Congress Engineering, Environment and Materials in Process Industry, Jahorina, March 17-19, 2021 | Издавач: | Zvornik : Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-38-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 90 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606370 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6081 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.