Rezultati
Naziv: | Encapsulation Techniques for Food Purposes | Autori: | Gómez-Mascaraque, Laura G.; Balanč, Bojana ; Đorđević, Verica ; Bugarski, Branko ; Trifković, Kata | Godina: | 2022 | Publikacija: | Encapsulation in Food Processing and Fermentation | Izdavač: | CRC Press | Tip rezultata: | Poglavlje u monografiji | ISBN: | 978-0-367-25831-3 | Kolacija: | str. 37-80 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606377 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.