Резултати

Назив: | Encapsulation Techniques for Food Purposes | Аутори: | Gómez-Mascaraque, Laura G.; Balanč, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Encapsulation in Food Processing and Fermentation | Издавач: | CRC Press | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-367-25831-3![]() ![]() |
Колација: | str. 37-80 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606377 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.