Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation Techniques for Food Purposes
Назив: Encapsulation Techniques for Food Purposes
Аутори: Gómez-Mascaraque, Laura G.; Balanč, Bojana  ; Đorđević, Verica  ; Bugarski, Branko  ; Trifković, Kata 
Година: 2022
Публикација: Encapsulation in Food Processing and Fermentation
Издавач: CRC Press
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-367-25831-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 37-80
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606377
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.