Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Encapsulation Techniques for Food Purposes
Naziv: Encapsulation Techniques for Food Purposes
Autori: Gómez-Mascaraque, Laura G.; Balanč, Bojana  ; Đorđević, Verica  ; Bugarski, Branko  ; Trifković, Kata 
Godina: 2022
Publikacija: Encapsulation in Food Processing and Fermentation
Izdavač: CRC Press
Tip rezultata: Poglavlje u monografiji
ISBN: 978-0-367-25831-3
Kolacija: str. 37-80
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6130
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606377
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.