Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of nanoemulsfication, antioxidants and temperature on oxidative stability of red rapsberry seed oil for skin application
Назив: Influence of nanoemulsfication, antioxidants and temperature on oxidative stability of red rapsberry seed oil for skin application
Procena uticaja nanoemulzifikacije, antioksidanata i temperature na oksidativnu stabilnost ulja semena maline za primenu na koži
Аутори: Gledović, Ana  ; Janošević-Ležaić, Aleksandra  ; Savić, Snežana  
Година: 2022
Публикација: Arhiv za farmaciju
ISSN: 0004-1963 Arhiv za farmaciju Претражи идентификатор
Издавач: Savez farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 72 br. 4 suplement str. S420-S421
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606468
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4574
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца