Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of nanoemulsfication, antioxidants and temperature on oxidative stability of red rapsberry seed oil for skin application
Назив: | Influence of nanoemulsfication, antioxidants and temperature on oxidative stability of red rapsberry seed oil for skin application Procena uticaja nanoemulzifikacije, antioksidanata i temperature na oksidativnu stabilnost ulja semena maline za primenu na koži |
Аутори: | Gledović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Arhiv za farmaciju | ISSN: | 0004-1963![]() ![]() |
Издавач: | Savez farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS) | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 72 br. 4 suplement str. S420-S421 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606468 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4574 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |