Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Naziv: | Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils | Autori: | Stajić, Slaviša ; Kurćubić, Vladimir ; Tomović, Vladimir ; Živković, Dušan | Godina: | 2023 | Publikacija: | Proceedings / 1st International Symposium On Biotechnology - 28th Symposium on Biotechnology with international participation), Čačak, 17–18 March 2023 | Izdavač: | Čačak: Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978‐86‐87611‐88‐7 ИСБН није валидан | Kolacija: | str. 349-355 | DOI: | 10.46793/SBT28.349S | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/607820 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17528 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121896969#izum.si |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |