Резултати

еНаука >  Резултати >  Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Назив: Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Kurćubić, Vladimir  ; Tomović, Vladimir  ; Živković, Dušan  
Година: 2023
Публикација: Proceedings / 1st International Symposium On Biotechnology - 28th Symposium on Biotechnology with international participation, Čačak, 17–18 March 2023
Издавач: Čačak: Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978‐86‐87611‐88‐7 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 349-355
DOI: 10.46793/SBT28.349S
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121896969#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/607820
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17528
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца