Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Naziv: Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Autori: Stajić, Slaviša  ; Kurćubić, Vladimir  ; Tomović, Vladimir  ; Živković, Dušan  
Godina: 2023
Publikacija: Proceedings / 1st International Symposium On Biotechnology - 28th Symposium on Biotechnology with international participation), Čačak, 17–18 March 2023
Izdavač: Čačak: Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978‐86‐87611‐88‐7 ИСБН није валидан
Kolacija: str. 349-355
DOI: 10.46793/SBT28.349S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/607820
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17528
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121896969#izum.si
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons licenca