Резултати
еНаука >
Резултати >
Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils
Назив: | Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils | Аутори: | Stajić, Slaviša ; Kurćubić, Vladimir ; Tomović, Vladimir ; Živković, Dušan | Година: | 2023 | Публикација: | Proceedings / 1st International Symposium On Biotechnology - 28th Symposium on Biotechnology with international participation, Čačak, 17–18 March 2023 | Издавач: | Čačak: Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978‐86‐87611‐88‐7 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 349-355 | DOI: | 10.46793/SBT28.349S | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121896969#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/607820 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17528 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |