Резултати

еНаука >  Резултати >  Sadržaj masti u zrnu kafe i uticaj na kvalitet espreso napitka
Назив: Sadržaj masti u zrnu kafe i uticaj na kvalitet espreso napitka
The effect of lipid content in coffee beans on the quality of the espresso beverage
Аутори: Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Odžaković, Božana; Grujić, Slavica; Pajin, Biljana  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2018
Публикација: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018.
Издавач: Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-085-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 279-285
VBS COBISS: 278536972
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/616876
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278536972#izum.si
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7539
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.