Резултати
Назив: | Sadržaj masti u zrnu kafe i uticaj na kvalitet espreso napitka The effect of lipid content in coffee beans on the quality of the espresso beverage |
Аутори: | Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija ; Odžaković, Božana; Grujić, Slavica; Pajin, Biljana ; Popov-Raljić, Jovanka ; Cvetković, Biljana | Година: | 2018 | Публикација: | Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018. | Издавач: | Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-085-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 279-285 | VBS COBISS: | 278536972 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/616876 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278536972#izum.si http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7539 |
Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.