Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of drying procedure on colour and rehydration characteristic of wild asparagus
| Назив: | Influence of drying procedure on colour and rehydration characteristic of wild asparagus | Аутори: | Jokić, Stela; Mujić, Ibrahim; Martinov, Milan |
Година: | 2009 | Публикација: | Czech Journal of Food Sciences | ISSN: | 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор |
Издавач: | Prague : Institute of Agricultural Economics and InformationPrague : Czech Academy of Agricultural Sciences-Institute of Agricultural and Food Information | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 3 str. 171-177 | DOI: | 10.17221/149/2008-CJFS | WoS-ID: | 000269005300005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-68949220105 | VBS COBISS: | 1024355765 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024355765#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/624622 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.