Резултати
еНаука >
Резултати >
Pigment content and fatty acid composition of paprika oleoresins obtained by conventional and supercritical carbon dioxide extraction
| Назив: | Pigment content and fatty acid composition of paprika oleoresins obtained by conventional and supercritical carbon dioxide extraction | Аутори: | Tepić Horecki, Aleksandra |
Година: | 2009 | Публикација: | CyTA: journal of food | ISSN: | 1947-6337 CyTA: Journal of Food Претражи идентификатор |
Издавач: | Abingdon, Oxfordshire, UK : Taylor & Francis | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 7 br. 2 str. 95-102 | DOI: | 10.1080/19476330902940382 | WoS-ID: | 000268234300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-77956860139 | VBS COBISS: | 1024427701 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024427701#izum.si https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13515 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/626530 |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.