Резултати

еНаука >  Резултати >  Pigment content and fatty acid composition of paprika oleoresins obtained by conventional and supercritical carbon dioxide extraction
Назив: Pigment content and fatty acid composition of paprika oleoresins obtained by conventional and supercritical carbon dioxide extraction
Аутори: Tepić Horecki, Aleksandra  ; Zeković, Zoran  ; Kravić, Snežana  ; Mandić, Anamarija  
Година: 2009
Публикација: CyTA: journal of food
ISSN: 1947-6337 CyTA: Journal of Food Претражи идентификатор
Издавач: Abingdon, Oxfordshire, UK : Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 br. 2 str. 95-102
DOI: 10.1080/19476330902940382
WoS-ID: 000268234300003
Scopus-ID: 2-s2.0-77956860139
VBS COBISS: 1024427701
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024427701#izum.si
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13515
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/626530
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

26
SCOPUSTM
16
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.