Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods
Naziv: Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods
Autori: Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  ; Urošević, Ivan; Miletić, Nemanja  ; Milojević, Svetomir  
Godina: 2023
Publikacija: Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 11 br. 3 str. 863-863
DOI: 10.3390/pr11030863
WoS-ID: 000968255300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85152666860
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/643624
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/666
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6329
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6249
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19838
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200215 (Institut za voćarstvo, Čačak)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca