Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-Chemical Properties of Probiotic Yoghurt Produced with Transglutaminase
Назив: Physico-Chemical Properties of Probiotic Yoghurt Produced with Transglutaminase
Аутори: Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana ; Iličić, Mirela  ; Duraković, Katarina G.
Година: 2007
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 38 str. 45-52
DOI: 10.2298/APT0738045M
Scopus-ID: 2-s2.0-38149118766
VBS COBISS: 165911052
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/651626
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13933
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/165911052#izum.si
URL: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/165911052
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

17
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.