Резултати
еНаука >
Резултати >
Importance of the Quality of Pig Carcass Sides for Economical Efficiency in Production and Processing of Pork

Назив: | Importance of the Quality of Pig Carcass Sides for Economical Efficiency in Production and Processing of Pork | Аутори: | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 br. 3/4 str. 129-137 | VBS COBISS: | 166240524 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166240524#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/651675 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.