Резултати

еНаука >  Резултати >  Importance of the Quality of Pig Carcass Sides for Economical Efficiency in Production and Processing of Pork
Назив: Importance of the Quality of Pig Carcass Sides for Economical Efficiency in Production and Processing of Pork
Аутори: Okanović, Đorđe  ; Petrović, Ljiljana; Zekić, V.; Živković, B.; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir M.  ; Tasić, Tanja; Ikonić, Predrag  
Година: 2008
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 3/4 str. 129-137
VBS COBISS: 166240524
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166240524#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/651675
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.