Резултати

еНаука >  Резултати >  Komercijalni kvasac optimalnih karakteristika za proizvodnju zamrzavanog hlebnog testa
Назив: Komercijalni kvasac optimalnih karakteristika za proizvodnju zamrzavanog hlebnog testa
Аутори: Dodić, Jelena  ; Prodanović, Jelena  ; Ranković, Jovana; Antov, Mirjana  ; Dodić, Siniša  ; Popov, Stevan ; Šćiban, Marina  
Година: 2007
Публикација: Žito hleb
ISSN: 0351-0999 Žito hleb Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Zavod za tehnologiju žita i brašna
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 3/4 str. 59-66
VBS COBISS: 239645703
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/239645703#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/659960
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.