Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100
Назив: Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100
Аутори: Stajković, Olivera  ; Berić, Tanja  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Stanković, Slaviša  ; Vuković-Gačić, Branka  ; Simić, Draga; Knežević-Vukčević, Jelena 
Година: 2007
Публикација: Food technology and biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Faculty of Food Technology and Biotechnology University.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. issue 2 str. 213-217
WoS-ID: 000247465600015
VBS COBISS: 1025984437
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/669187
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025984437#izum.si
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

19
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.