Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100
Назив: | Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100 | Аутори: | Stajković, Olivera ; Berić, Tanja ; Mitić-Ćulafić, Dragana ; Stanković, Slaviša ; Vuković-Gačić, Branka ; Simić, Draga; Knežević-Vukčević, Jelena | Година: | 2007 | Публикација: | Food technology and biotechnology | ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb : Faculty of Food Technology and Biotechnology University. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. issue 2 str. 213-217 | WoS-ID: | 000247465600015 | VBS COBISS: | 1025984437 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/669187 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025984437#izum.si |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
19
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.