Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100

Назив: | Antimutagenic properties of basil (Ocimum basilicum L.) in Salmonella typhimurium TA100 | Аутори: | Stajković, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Food technology and biotechnology | ISSN: | 1330-9862![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb : Faculty of Food Technology and Biotechnology University. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. issue 2 str. 213-217 | WoS-ID: | 000247465600015 | VBS COBISS: | 1025984437 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/669187 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025984437#izum.si |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.