Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of nutrition and heat treatment methods on sensory traits of chicken meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of nutrition and heat treatment methods on sensory traits of chicken meat | Аутори: | Savković, Tatjana; Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2006 | Публикација: | Acta agriculturae Serbica | ISSN: | 0354-9542![]() ![]() |
Издавач: | Čačak : Faculty of Agronomy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 21 str. [11]-18 | VBS COBISS: | 164359948 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/164359948#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/689418 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.