Резултати

еНаука >  Резултати >  The Effect of the Level of Non-Degradable Protein on Digestibility of Nutritive Substances in Fattening Lambs
Назив: The Effect of the Level of Non-Degradable Protein on Digestibility of Nutritive Substances in Fattening Lambs
Аутори: Ružić-Muslić, D.; Grubić, Goran; Petrović, M. P.; Negovanović, D.; Nešić, Z.; Perišić, P.; Žujović, M.
Година: 2007
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. book 2 br. no. 5/6 str. 131-137
VBS COBISS: 156259340
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/156259340#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/691518
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.