Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of sorbitol content on the characteristics of starch based edible films
Назив: The effect of sorbitol content on the characteristics of starch based edible films
Uticaj sadržaja sorbitola na osobine jestivih filmova na bazi skroba
Аутори: Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Jelić, Aleksandra  ; Lević, Ljubinko ; Pazo, Lato  
Година: 2013
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 3 str. 106-109
VBS COBISS: 297357063
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297357063#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/728609
URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871303106S.pdf
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.