Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of sorbitol content on the characteristics of starch based edible films

Назив: | The effect of sorbitol content on the characteristics of starch based edible films Uticaj sadržaja sorbitola na osobine jestivih filmova na bazi skroba |
Аутори: | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 3 str. 106-109 | VBS COBISS: | 297357063 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297357063#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/728609 |
URL: | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2013/1821-44871303106S.pdf | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.