Резултати

еНаука >  Резултати >  Contribution to the improvement of products quality in baking industry
Назив: Contribution to the improvement of products quality in baking industry
Аутори: Marić, Aleksandar  ; Arsovski, Slavko ; Mastilović, Jasna  
Година: 2009
Публикација: International Journal for Quality Research
ISSN: 1800-6450 International Journal for Quality Research Претражи идентификатор
Издавач: Podgorica : Center of quality, University of Montenegro
Kragujevac : Center of quality, University of Kragujevac
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 3 br. 3 str. 209-216
WoS-ID: 000433864700001
VBS COBISS: 516776085
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516776085#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/741629
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.