Резултати
Назив: | Contribution to the improvement of products quality in baking industry | Аутори: | Marić, Aleksandar ; Arsovski, Slavko ; Mastilović, Jasna | Година: | 2009 | Публикација: | International Journal for Quality Research | ISSN: | 1800-6450 International Journal for Quality Research Претражи идентификатор | Издавач: | Podgorica : Center of quality, University of Montenegro Kragujevac : Center of quality, University of Kragujevac |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 3 br. 3 str. 209-216 | WoS-ID: | 000433864700001 | VBS COBISS: | 516776085 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516776085#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/741629 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.