Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters
Назив: Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters
Аутори: Stanaćev, Vidica; Milošević, Niko; Kovčin, Stanimir; Plavša, Nada  ; Bjedov, Siniša  ; Stanaćev, Vladislav
Година: 2010
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Dnevnik
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 1/2 str. 86-91
VBS COBISS: 199655948
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199655948#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751613
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.