Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters
Назив: | Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters | Аутори: | Stanaćev, Vidica; Milošević, Niko; Kovčin, Stanimir; Plavša, Nada ; Bjedov, Siniša ; Stanaćev, Vladislav | Година: | 2010 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Dnevnik | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 1/2 str. 86-91 | VBS COBISS: | 199655948 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199655948#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751613 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.