Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters
Naziv: Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters
Autori: Stanaćev, Vidica; Milošević, Niko; Kovčin, Stanimir; Plavša, Nada  ; Bjedov, Siniša  ; Stanaćev, Vladislav
Godina: 2010
Publikacija: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Dnevnik
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 1/2 str. 86-91
VBS COBISS: 199655948
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199655948#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751613
M-kategorija: 
51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.