Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters

Naziv: | Effect of different garlic levels in broiler chicken food on production parameters | Autori: | Stanaćev, Vidica; Milošević, Niko; Kovčin, Stanimir; Plavša, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2010 | Publikacija: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad : Dnevnik | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 59 br. 1/2 str. 86-91 | VBS COBISS: | 199655948 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/199655948#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751613 |
M-kategorija: | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.