Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon
Назив: | Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon | Аутори: | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš ; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Година: | 2021 | Публикација: | Proceedings - 7th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality, September 22nd, 2021, Belgrade, Serbia [is an online satellite event of] 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry - Physical Chemistry 2021 | Издавач: | Belgrade : Vinča Institute of Nuclear Sciences - National Institute of the Republic of Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 184-187 | VBS COBISS: | 80220425 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/80220425#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/753603 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.