Резултати
еНаука >
Резултати >
Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022 | Аутори: | Živančev, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 49 br. 2 str. 155-172 | DOI: | 10.5937/ffr49-39145 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153304836 | VBS COBISS: | 114345993 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114345993#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756641 |
URL: | 172 | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.