Резултати

еНаука >  Резултати >  Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022
Назив: Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022
Аутори: Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Buljovčić, Maja  ; Bulut, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  
Година: 2022
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 155-172
DOI: 10.5937/ffr49-39145
Scopus-ID: 2-s2.0-85153304836
VBS COBISS: 114345993
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114345993#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756641
URL: 172
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.