Назив: | A comprehensive approach to chitosan-gelatine edible coating with β-cyclodextrin/lemongrass essential oil inclusion complex — Characterization and food application |
Аутори: | Erceg, Tamara ; Šovljanski, Olja ; Stupar, Alena ; Ugarković, Jovana ; Aćimović, Milica ; Pezo, Lato ; Tomić, Ana ; Todosijević, Marina |
Година: | 2023 |
Публикација: | International Journal of Biological Macromolecules |
ISSN: | 0141-8130 International Journal of Biological Macromolecules Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 228 str. 400-410 |
DOI: | 10.1016/j.ijbiomac.2022.12.132 |
WoS-ID: | 000913642600001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85145284809 |
PMID: | 36572079 |
URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/268 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/758835 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3290 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/976 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |