Резултати

еНаука >  Резултати >  Kvalitet biskvitnog kolača u zavisnosti od tehnoloških karakteristika brašna
Назив Kvalitet biskvitnog kolača u zavisnosti od tehnoloških karakteristika brašna
Аутори: Pajin, Biljana  ; Jovanović, Olga; Lazić, Vera; Petković, Marko  ; Torbica, Aleksandraa  
Година: 2006
Публикација: Žito hleb
ISSN: 0351-0999 Žito hleb Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 5-6 str. 119-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759151
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/161280012#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19536
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.