Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Kvalitet biskvitnog kolača u zavisnosti od tehnoloških karakteristika brašna
Naziv Kvalitet biskvitnog kolača u zavisnosti od tehnoloških karakteristika brašna
Autori: Pajin, Biljana  ; Jovanović, Olga; Lazić, Vera; Petković, Marko  ; Torbica, Aleksandraa  
Godina: 2006
Publikacija: Žito hleb
ISSN: 0351-0999 Žito hleb Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 33 br. 5-6 str. 119-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759151
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/161280012#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19536
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.