Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant, Antimicrobial, and Anti-Insect Properties of Boswellia carterii Essential Oil for Food Preservation Improvement
Назив: Antioxidant, Antimicrobial, and Anti-Insect Properties of <i>Boswellia carterii</i> Essential Oil for Food Preservation Improvement
Аутори: Petra Borotova; Natália Čmiková; Lucia Galovicova; Nenad Vukovic  ; Milena D. Vukić  ; Eva Tvrda; Przemysław Łukasz Kowalczewski; Maciej Ireneusz Kluz; Czeslaw Puchalski; Marianna Schwarzová;
Година: 2023
Публикација: Horticulturae
ISSN: 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 3 str. 333-333
DOI: 10.3390/horticulturae9030333
WoS-ID: 000958130900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85151415938
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759370
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukić, Milena
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

7
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.