Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant, Antimicrobial, and Anti-Insect Properties of Boswellia carterii Essential Oil for Food Preservation Improvement
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant, Antimicrobial, and Anti-Insect Properties of <i>Boswellia carterii</i> Essential Oil for Food Preservation Improvement | Аутори: | Petra Borotova; Natália Čmiková; Lucia Galovicova; Nenad Vukovic ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Horticulturae | ISSN: | 2311-7524![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 3 str. 333-333 | DOI: | 10.3390/horticulturae9030333 | WoS-ID: | 000958130900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85151415938 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759370 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vukić, Milena | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.