Резултати
еНаука >
Резултати >
Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential

Назив: | Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential | Аутори: | Čomić, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 str. 301-310 | WoS-ID: | 000598405900003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85097673836 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/760074 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13757 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Radojevic, Ivana | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.