Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential
Назив: Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant potential
Аутори: Čomić, Ljiljana ; Radojević, Ivana  ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 str. 301-310
WoS-ID: 000598405900003
Scopus-ID: 2-s2.0-85097673836
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/760074
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Radojevic, Ivana
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.