Резултати

еНаука >  Резултати >  Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja
Назив: Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja
Аутори: Mandić, Leka  ; Đukić, Dragutin
Година: 2002
Публикација: Natura Montenegrina
ISSN: 1451-5776 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 1 str. 241-246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/761180
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.