Резултати
еНаука >
Резултати >
Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja | Аутори: | Mandić, Leka ![]() ![]() |
Година: | 2002 | Публикација: | Natura Montenegrina | ISSN: | 1451-5776![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 1 str. 241-246 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/761180 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.