Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja
Naziv: Mikroorganizmi stočne hrane i buraga preživara kao biotehnološki činioci njene proizvodnje i stepena iskorišćenja
Autori: Mandić, Leka  ; Đukić, Dragutin
Godina: 2002
Publikacija: Natura Montenegrina
ISSN: 1451-5776 Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: br. 1 str. 241-246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/761180
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.