Назив: | The influence of different microwave-assisted extraction conditions on polyphenol yield and antioxidant activity of wild thyme |
Аутори: | Jovanović, Aleksandra ; Petrović, Predrag ; Đorđević, Verica ; Mijin, Dušan ; Zdunić, Gordana ; Šavikin, Katarina ; Bugarski, Branko |
Година: | 2021 |
Публикација: | VII International Congress “Engineering, Environment and Materials in Process Industry“ - EEM |
Издавач: | Faculty of Technology, Zvornik |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-99955-81-40-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 137-143 |
DOI : | 10.7251/EEMEN2101137J |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762001 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6443 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd) |
М-категорија: | |