Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different microwave-assisted extraction conditions on polyphenol yield and antioxidant activity of wild thyme
Назив: The influence of different microwave-assisted extraction conditions on polyphenol yield and antioxidant activity of wild thyme
Аутори: Jovanović, Aleksandra  ; Petrović, Predrag  ; Đorđević, Verica  ; Mijin, Dušan  ; Zdunić, Gordana  ; Šavikin, Katarina  ; Bugarski, Branko  
Година: 2021
Публикација: VII International Congress “Engineering, Environment and Materials in Process Industry“ - EEM
Издавач: Faculty of Technology, Zvornik
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-40-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 137-143
DOI 10.7251/EEMEN2101137J
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762001
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6443
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.