Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The influence of different microwave-assisted extraction conditions on polyphenol yield and antioxidant activity of wild thyme
Naziv: The influence of different microwave-assisted extraction conditions on polyphenol yield and antioxidant activity of wild thyme
Autori: Jovanović, Aleksandra  ; Petrović, Predrag  ; Đorđević, Verica  ; Mijin, Dušan  ; Zdunić, Gordana  ; Šavikin, Katarina  ; Bugarski, Branko  
Godina: 2021
Publikacija: Proceedings / VII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Process Industry" EEM2021, Jahorina, March 17-19, 2021
Izdavač: Zvornik : Faculty of Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-99955-81-40-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 137-143
DOI 10.7251/EEMEN2101137J
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762001
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6443
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.