Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of Sweet Cherry Extraction: Evaluation of Total Phenol Content, Protein Content, and Antioxidant Activity of Extracts
Назив: | Optimization of Sweet Cherry Extraction: Evaluation of Total Phenol Content, Protein Content, and Antioxidant Activity of Extracts | Аутори: | Volić, Mina ; Obradović, Nataša ; Jovanović, Aleksandra ; Bugarski, Branko | Година: | 2022 | Публикација: | Book of abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, 20th-22nd October 2022, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad : Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-160-5 | Колација: | str. 180 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762137 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6451 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) CherrySeRB - Genetic potential of Serbian autochthonous cherry genotypes for temperature-adaptable reproductive behaviour and nutraceutical value |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.