Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of Sweet Cherry Extraction: Evaluation of Total Phenol Content, Protein Content, and Antioxidant Activity of Extracts
Назив: Optimization of Sweet Cherry Extraction: Evaluation of Total Phenol Content, Protein Content, and Antioxidant Activity of Extracts
Аутори: Volić, Mina  ; Obradović, Nataša  ; Jovanović, Aleksandra  ; Bugarski, Branko  
Година: 2022
Публикација: Book of abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, 20th-22nd October 2022, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-160-5
Колација: str. 180
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762137
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6451
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
CherrySeRB - Genetic potential of Serbian autochthonous cherry genotypes for temperature-adaptable reproductive behaviour and nutraceutical value
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.