Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of Ultrasonic and Chemical Pretreatments on Quality Attributes of Dried Pepper (Capsicum annuum)
Naziv: Influence of Ultrasonic and Chemical Pretreatments on Quality Attributes of Dried Pepper (Capsicum annuum)
Autori: Lučić, Milica  ; Potkonjak, Nebojša  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Lević, Steva  ; Dajić-Stevanović, Zora  ; Kolašinac, Stefan  ; Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Zlatanović, Ivan  ; Pavlović, Vladimir  ;
Godina: 2023
Publikacija: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods
Izdavač: MDPI
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 13 str. 2468-2468
DOI: 10.3390/foods12132468
WoS-ID: 001028081900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85164931096
PMID: 37444206
PMCID: PMC10340434
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/765381
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/158
https://machinery.mas.bg.ac.rs/handle/123456789/6887
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11363
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6397
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6532
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200105 (Univerzitet u Beogradu, Mašinski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca