Резултати

еНаука >  Резултати >  Gluten-Free Crackers Based on Chickpea and Pumpkin Seed Press Cake Flour: Nutritional, Functional and Sensory Properties
Назив: Gluten-Free Crackers Based on Chickpea and Pumpkin Seed Press Cake Flour: Nutritional, Functional and Sensory Properties
Аутори: Tomić, Jelena  ; Škrobot, Dubravka  ; Popović, Ljiljana  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Čakarević, Jelena  ; Maravić, Nikola  ; Hadnađev, Miroslav  
Година: 2022
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 4 str. 488-498
DOI: 10.17113/ftb.60.04.22.7655
WoS-ID: 000912871500006
Scopus-ID: 2-s2.0-85148537480
PMID: 36816875
PMCID: PMC9901337
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766141
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131085&source=eNauka&language=en
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/228
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

7
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.