Резултати
еНаука >
Резултати >
Gluten-Free Crackers Based on Chickpea and Pumpkin Seed Press Cake Flour: Nutritional, Functional and Sensory Properties

Назив: | Gluten-Free Crackers Based on Chickpea and Pumpkin Seed Press Cake Flour: Nutritional, Functional and Sensory Properties | Аутори: | Tomić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Food Technology and Biotechnology | ISSN: | 1330-9862![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 br. 4 str. 488-498 | DOI: | 10.17113/ftb.60.04.22.7655 | WoS-ID: | 000912871500006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85148537480 | PMID: | 36816875 | PMCID: | PMC9901337 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766141 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131085&source=eNauka&language=en http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/228 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.