Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors Affecting the Consumption of Traditional Food in Tourism—Perceptions of the Management Sector of Catering Facilities
Назив: Factors Affecting the Consumption of Traditional Food in Tourism—Perceptions of the Management Sector of Catering Facilities
Аутори: Bojana Kalenjuk  ; Dragana Tekić  ; Stefan Šmugović  ; Maja Banjac; Aleksandra Novaković; Beba Mutavdžić  ; Velibor Ivanović  ; Dragan Tešanović; Bojan Đerčan  ; Predrag Ikonic  ;
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 2338-2338
DOI: 10.3390/foods12122338
WoS-ID: 001015056600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85163827138
PMID: 37372549
PMCID: PMC10297456
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=134582&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766148
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/370
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/404
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.