Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparative analysis of riboflavin and thiamine in raw and commercial honey | Аутори: | Sunarić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Czech Journal of Food Sciences Czech Journal of Food Sciences |
ISSN: | 1212-1800![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 3 str. 179-184 | DOI: | 10.17221/331/2019-CJFS | WoS-ID: | 000545323700007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85094313633 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766450 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Matejić, Jelena | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.