Резултати

еНаука >  Резултати >  Pre-Fermentative Cold Maceration and Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Enhance Aroma and Sensory Attributes of Chardonnay Wine
Назив: Pre-Fermentative Cold Maceration and Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Enhance Aroma and Sensory Attributes of Chardonnay Wine
Аутори: Marko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Sandra Stamenković Stojanović  ; Dragan Cvetković  ; Miodrag Lazić ; Ivana Karabegović  ; Dragiša Savić  
Година: 2022
Публикација: Horticulturae
Horticulturae
ISSN 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор
Издавач: {MDPI} {AG}
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 3 str. 212-212
DOI: 10.3390/horticulturae8030212
WoS-ID: 000775271800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85125889365
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766611
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Savic, Dragisa
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

7
SCOPUSTM
1
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.