Резултати
еНаука >
Резултати >
Pre-Fermentative Cold Maceration and Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Enhance Aroma and Sensory Attributes of Chardonnay Wine
Назив: | Pre-Fermentative Cold Maceration and Native Non-Saccharomyces Yeasts as a Tool to Enhance Aroma and Sensory Attributes of Chardonnay Wine | Аутори: | Marko Malićanin ; Bojana Danilović ; Sandra Stamenković Stojanović ; Dragan Cvetković ; Miodrag Lazić ; Ivana Karabegović ; Dragiša Savić | Година: | 2022 | Публикација: | Horticulturae Horticulturae |
ISSN : | 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор | Издавач: | {MDPI} {AG} | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 3 str. 212-212 | DOI: | 10.3390/horticulturae8030212 | WoS-ID: | 000775271800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85125889365 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766611 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Savic, Dragisa | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.