Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines
Назив: Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines
Аутори: Sandra Stamenković Stojanović  ; Stojan Mančić  ; Dragan Cvetković  ; Marko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Ivana Karabegović  
Година: 2023
Публикација: Fermentation
ISSN 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 5 str. 494-494
DOI: 10.3390/fermentation9050494
WoS-ID: 000996684100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85160289834
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766638
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.