Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines
Назив: Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines
Аутори: Sandra Stamenković Stojanović  ; Stojan Mančić  ; Dragan Cvetković  ; Marko Malićanin  ; Bojana Danilović  ; Ivana Karabegović  
Година: 2023
Публикација: Fermentation
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 5 str. 494-494
DOI: 10.3390/fermentation9050494
WoS-ID: 000996684100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85160289834
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766638
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.