Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines
Назив: | Impact of Commercial Inactive Yeast Derivatives on Antiradical Properties, Volatile and Sensorial Profiles of Grašac Wines | Аутори: | Sandra Stamenković Stojanović ; Stojan Mančić ; Dragan Cvetković ; Marko Malićanin ; Bojana Danilović ; Ivana Karabegović | Година: | 2023 | Публикација: | Fermentation | ISSN: | 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор | Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 5 str. 494-494 | DOI: | 10.3390/fermentation9050494 | WoS-ID: | 000996684100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85160289834 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766638 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.