Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE)
Назив: Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE)
Аутори: Sandra Vuković  ; Đorđe Moravčević  ; Ilinka Pećinar  ; Sofija Kilibarda  ; Ana Vujošević  ; Danijel Milinčić  ; Maja Sudimac  ; Dragoljub Pavlović; Aleksandar Kostić  
Година: 2023
Публикација: XXII EuroFoodChem Congress
Издавач: Beograd : Srpsko hemijsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-083-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 258-259
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766687
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Sudimac, Maja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.