Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE) | Аутори: | Sandra Vuković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | XXII EuroFoodChem Congress | Издавач: | Beograd : Srpsko hemijsko društvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-083-2![]() ![]() |
Колација: | str. 258-259 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766687 | Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Sudimac, Maja | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.