Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Determination of antioxidant properties of turmeric spice extracts prepared by ultrasound assisted (UAE) and classical solvent extraction (CSE) | Autori: | Sandra Vuković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2023 | Publikacija: | XXII EuroFoodChem Congress | Izdavač: | Beograd : Srpsko hemijsko društvo | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7132-083-2![]() ![]() |
Kolacija: | str. 258-259 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766687 | Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz ORCID-a) Sudimac, Maja | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.