Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-chemical and microbiological changes during the cabbage hybrid bravo heads fermentation: Salt, temperature and starter culture influence
Назив: Physico-chemical and microbiological changes during the cabbage hybrid bravo heads fermentation: Salt, temperature and starter culture influence
Аутори: Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Peulić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Kocić-Tanackov, Sunčia  ; Rakić, Dušan  ; Pavlić, Branimir  ; Blagojev, Nevena  ; Rakić, Irena ;
Година: 2021
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 7 str. 570-579
DOI: 10.1177/10820132211036308
WoS-ID: 000702396700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85115671229
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767819
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Peulic, Tatjana
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.